ТоТо и Лъчо станаха група на годината

„Не се чувстваме да има вълна, камо ли да сме на гребена й. Аз не мога да твърдя”, споделя Лъчо от група „Скандау” в ефира на „Събуди се”.Двамата станаха група на годината и си тръгнаха с четири статуетки от хип-хоп наградите.

Лъчо от "Скандау" показа наследничката си (СНИМКА)

„Поласкани сме, уважаваме факта, че това ни се случва. Даваме всичко от себе си. В нашите очи може и още, но това е добре”, добавя Йонислав Йотов – ТоТо.

Второ бебе в „Скандау”, Лъчо стана татко (СНИМКИ)

„Има празни дни през 2019 г., в които можехме да направим и още. Ние страдаме от някакъв синдром. Когато трябва да си почиваме, не можем, защото мислим за работа. Накрая нито сме работили, нито сме почивали”, смята Лъчо.

Група "СкандаУ" с нов сингъл

„Имало е моменти, в които нещата не се получават, много са сложни, отказваме се. На следващия ден се събуждаме и ни се правят двойно повече”, разказва още той.

„ХАЙВЕРА ТУР”: Група „СкандаУ” на турне в България и Америка

„Живеем в такава ера, че можеш да черпиш идеи от всякъде. Всичко е толкова динамично. Пълно  е с идеи. Хората трябва да се научат как да абсорбират тази енергия, за да може да я превръщат в идея. Трябва да си фен на създаването на самата идея, а след това на реализацията й. Хората, които се оплакват, не могат да създават идеи”, категоричен е ТоТо.

Според тях правилният път към успеха е да се състезаваш със себе си.

Още от разговора с ТоТо и Лъчо от "СкандаУ" гледайте във видеото.