Отговор на този въпрос дават водещите на специалното студио по NOVA Мариан Станков - Мон Дьо и Ива Софиянска

След броени часове NOVA ще ви направи свидетели на най-чаканата церемония в света на киното - тази за златните награди „Оскар“.Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова има честта и удоволствието тази година да се докосне до най-големите звезди на Холивуд.

ТРЕСКА ЗА "ОСКАРИ" - ЗЛАТНАТА НОЩ: Атмосферата часове преди бляскавата церемония

Ако битката за статуетки между актьорите ви се струва свирепа, то стилистът на знаменитости Кейти Кийм твърди, че при модните експерти тя е двойно по-жестока. Особено в сезона на наградите. „Работата ми е да търся най-впечатляващото сред най-добрите тоалети, показвани по модните подиуми и да ги "открадна" първа за моите клиенти“, казва Кийм.

ТРЕСКА ЗА ОСКАРИ: Какво да очакват зрителите на NOVA в голямата нощ?

Най-оспорвана ще бъде битката за поддържаща мъжка роля. В това са убедени водещите на специалното студио, посветено на „Оскарите“ Мариан Станков – Мон дьо и Ива Софиянска – Божкова. В нея ще се съревновават Том Ханкс, Джо Пеши, Ал Пачино, Брад Пит и Антъни Хопкинс. „В тази категория, който и да вземе наградата, е доказателство, че е най-добрият сред най-добрите“, категорична бе Ива Софиянска.

ТРЕСКА ЗА "ОСКАРИ": Екип на NOVA - на червения килим в Холивуд

Мариан Станков припомни, че много отдавна те не са се събирали отдавна на едно място. „44 милиона струва церемонията тази година, а отделно 24 милиона струва само Червеният килим“, уточни той.

В студиото довечера ще има специални гости – актьори и кинокритици, които ще коментират случващото се, споделиха още водещите му.

Още по темата гледайте във видеото