Заради пандемията от коронавирус, тези мачове бяха преместени за 4-9 юни

УЕФА взе решение да отложи за втори път плейофите за Европейското първенство по футбол, съобщи АП. В тях участие ще вземе и националният отбор на България, който трябва да приеме Унгария, а при успех да се изправи срещу победителя от двойката между Исландия и Румъния.

Първоначално тези мачове трябваше да се играят в периода 26-31 март, но заради пандемията от коронавирус, бяха преместени за 4-9 юни.

Посочиха дата за решителния бараж България - Унгария

УЕФА обаче си поставя за приоритет завършването на клубните шампионати, както и турнирите Шампионска лига и Лига Европа, заради което отново мести датите за плейофите.

Окончателно: България приема Унгария на „Васил Левски”

5 нови случая на заразени с коронавирус у нас (ВИДЕО)

Първите възможни дати, на които да се изиграят мачовете за класиране на континенталния шампионат са между 3 и 8 септември, но за тях са предвидени мачовете от второто издание на Лигата на нациите.

Повече спортни новини четете в Gong.Bg.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП