За момента премиерата на филма за агент 007 е насрочена за 8-ми октомври

Отново отложиха премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд, "Смъртта може да почака". Любителите на поредицата за агент 007 ще могат да видят филма на 8 октомври.

Последното екранно превъплъщение на Даниъл Крейг в ролята на агент 007 първоначално трябваше да излезе по кината през октомври 2019 г., но бе отложено неколкократно - първо заради смяната на режисьора, а после заради пандемията.

Компанията "Уорнър брос" нанесе удар на и без това изстрадалата киноиндустрия, когато обяви плановете си за онлайн премиери на всичките си филми за 2021 г.

Създателите на "Смъртта може да почака" обаче изключват за момента възможността лентата да бъде пусната на стрийминг платформа.

Говорител на "Метро Голдуин Майер" запазват позицията си, че ще излъчват филмите си в киносалоните, за да запазят театралното изживяване на киноманите.

За момента премиерата на филма за агент 007 е насрочена за 8-ми октомври.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.