Щастливият баща Дейвид поздрави сина си в Instagram

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм, Ромео, върви по стъпките на известните си родители. Той грее от корицата на италианското издание на списание  Vogue.

Вторият по големина син на Виктория и Дейвид Бекъм – Ромео, е  част от модната библия със специална фотосесия. 18-годишният младеж за първи път се появява на корица на модно издание и то за поредицата "The Generations".

В кратко видео в своя Instagram профил Ромео е споделил кадри от фотосесията, в които ясно се вижда, че той се справя страхотно като модел. 

Дейвид Бекъм заведе семейството в Лапландия (СНИМКИ)

Щастливият му баща Дейвид не пропусна да сподели впечатленията си от новото амплоа на порасналия си син и написа в Instagram:

"Толкова съм горд с теб!", споделяйки корицата на Vogue.

Бекъм-младши и Никола Пелц отложиха сватбата си

Това може и да е първата корица, но не и първа професионална фотосесия за Ромео. Преди няколко години той участва в друга кампания за представяне на новата колекция на голям моден бранд.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.