Мъжът е осъждан на 2 години затвор за полово престъпление

Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неоклонение "задържане под стража" спрямо 49-годишен мъж, обвинен за блудство с 9-годишно момиченце, съобщиха от Съдебната палата.

Учител преби до смърт ученичка за грешни отговори

Според съобщение на държавното обвинение от по-рано днес, мъжът от Свиленград с инициали Ю. В. е бил привлечен за обвиняем за това, че от декември миналата година до 26 януари повече от пет пъти се гаврил с детето, без да осъществи полов акт. Мъжът отправял и заплахи към момиченцето.

Разкриха зловещи факти за най-голямата педофилска мрежа в Германия

Съдът е взел предвид, че обвиняемият има утвърдени престъпни навици, включително и че последното му осъждане е отново за полово престъпление, за което е наказан със затвор за две години, се казва в разпространените мотиви. Съдът приел още, че има достатъчно доказателства за авторството на деянието от страна на Ю. В.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.