Актьорът Юън Макгрегър има и дъщеря Клара, която е от брака му с Ив Мавракис

Актьорът Юън Макгрегър стана баща на 50-годишна възраст, а рап певицата карди би е в очакване на второто си дете. В същото време стана ясно, че рапърката Карди Би очаква второ дете.

Актьорът Юън Макгрегър стана отново татко на 50-годишна възраст. Приятелката му Мери Елизабет Уинстед роди момченце. Двойката е заедно от 2017 г.

Запознават се на снимачната площадка. Щастливата новина за появата на новия наследник на Юън Макгрегър бе съобщена от най-голямата му дъщеря Клара, която е от брака му с Ив Мавракис. В профила си в Instagram тя публикува снимка с братчето си и отправи поздравление към баща си и приятелката му.

Принцеса Лея със звезда на Алеята на славата

А рап певицата Карди Би е в очакване на второто си дете. Това разкри самата тя, като излезе на сцената за наградите BET в неделя вечер в тоалет, акцентиращ върху бременното й коремче.

Изпълнителката на Up пя заедно с мъжа си – колегата й Offset. Именно той е таткото на бебето. Той е баща и на първото дете на Карди, което се появи на бял свят през лятото на 2018 г. Скоро след раждането на Кълчър обаче певците обявиха, че се разделят.

Тейлър Суифт ще получи приз "Глобална икона" на наградите БРИТ (ВИДЕО)

Offset направи няколко опита да поднови връзката си с рапърката. Изглежда двамата са преодоляли различията и са в очакване на второто си дете.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.