Как видя събитието пратеникът на NOVA Ивелина Кунчева?

За най-интересното от кинофестивала в Кан тази година гост в "Социална мрежа" е звездният пратеник на NOVA Ивелина Кунчева. Тя се срещна с редица звезди на червения килим.

За втори път в историята на фестивала „Златната палма“ печели жена режисьор. През 1993 г. за пръв път с отличието си тръгва Джейн Кемпиън печели за „Пианото“. Спайк Лий пък обяви преждевременно голямата награда – в началото на церемонията, вместо в нейния край.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД NOVA: Режисьорът на "Първичен инстинкт" отхвърли обвиненията на Шарън Стоун

Блясък и стил от червения килим в Кан (ГАЛЕРИЯ)

А в рамките на тазгодишният фестивал режисьорът на "Първичен инстинкт" Пол Верховен представи филма си "Бенедета". Той коментира пред камерата на NOVA и казуса с Шарън Стоун. Той категорично опроверга твърдението на актрисата, че не е знаела, че в емблематичната сцена с кръстосването на крака в "Първичен инстинкт", ще бъде без бельо.

ОТ ФЕСТИВАЛА В КАН: Екипът на „Жените наистина плачат“ - българският филм с послание

За разговора си с френската звезда Летисия Каста, Ивелина Кунчева сподели, че е била много вълнуваща среща, а нейният филм "Кръстоносният поход" е бил селекцията за климата на кинофестивала в Кан. За Мария Бакалова журналистът разкри, че се е запазила, каквато е.

Втората голяма награда отиде при Асгар Фархади, а интервю с него ще може да видите в ефира на NOVA съвсем скоро. Предстоят ексклузивни срещи и с Тим Рот, Вики Крипс и режисьорката Илдико Ениеди.

ЕКСКЛУЗИВНО: Българинът, който участва във френски филм на фестивала в Кан (ВИДЕО)

ОТ ФЕСТИВАЛА В КАН: Бенисио дел Торо ексклузивно пред NOVA за новия си филм

ЕКСКЛУЗИВНО: Летисия Каста - френската богиня на модата и киното (ВИДЕО)

Обявиха кой филм печели "Златната палма" на кинофестивала в Кан (СНИМКИ)

ЕКСКЛУЗИВНО ПО NOVA: Мария Бакалова от червения килим в Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.