Коя звезда стана модната кралица на Кан

Фестивалът в Кан приключи и е време да направим моден обзор. Днес ви показваме кои са актрисите, които се появиха с най стилни тоалети по време на престижния кинофорум.

Джесика Частейн

Актрисата Джесика Частейн бе специален гост на премиерата на филма "Annette". Тя избра драматична черна рокля от последната колекция на модна къща Dior . Тоалетът е семпъл на пръв поглед, но благодарение на вълнообразните бродерии в него, Джесика се носеше по червения килим като истинска принцеса.

Даян Крюгер

Продължаваме с разкошните рокли висша мода. Тук на фокус е актрисата Даян Крюгер. Тя бе облечена в специално изработен за нея тоалет на Джорджо Армани.

Най-интересното от кинофестивала в Кан (ВИДЕО)

Изрязаният елемент под бюста, бляскавото бюстие и нейните сребристи линии, спускащи се по дължината на полата впечатлиха модните критици. Голият гръб на роклята бе приятна изненада с тънките пресечени презрамки. Прелестни бижута и кокетна черна панделка в косата завършиха прекрасната й визия.

Блясък и стил от червения килим в Кан (ГАЛЕРИЯ)

Тейлър Хил

Като един от най-впечатляващите и секси тоалети в Кан бе определен този на Тейлър Хил. Модните критици нарекоха роклята й “нарисувана”. Прилепнала плътно, тя очертаваше идеално тялото на модела и бе сякаш татуирана върху него.

Бела Хадид

Моделът Бела Хадид изненада всички на червения килим появявайки се на премиерата на филма Tree floors с ексцентричен тоалет на от колекцията на Даниел Роузбери от 2012 г.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД NOVA: Режисьорът на "Първичен инстинкт" отхвърли обвиненията на Шарън Стоун

Основата на тоалета на 24-годишния модел е прилепнала черна рокля с рамене с подплънки, най-силно обаче вниманието привлече огърлицата на шията на Бела.

Уникалното бижу, отново дело на Даниел наподобяващо анатомичния състав на белите дробове. То бе поставено върху отвореното деколте на тоалета, деликатно прикривайки гърдите на Бела Хадид.

Шарън Стоун

Безспорно за кралицата на Кан тази година обявиха актрисата Шарън Стоун. Тя прикова вниманието на всички фотографи в прелестна рокля на модното дуо "Долче и Габана", на премиерата на филма Историята на моята съпруга на Илдико Ениеди.

ЕКСКЛУЗИВНО: Българинът, който участва във френски филм на фестивала в Кан (ВИДЕО)

Звездата от "Първичен инстинкт" остави безмълвни почитателите си в тази небесносиня рокля, отрупана с 3D цветя. Деколтето й свободно пада около раменете, а в долната си част тоалетът е богато разкроен с дълъг шлейф.

Шарън не носеше никакви аксесоари, освен масивни обеци с диаманти.

Късата й платинено руса коса беше небрежно разрошена, а гримът й неутрален.

Перфектното съчетание от пищен тоалет и естествена визия й донесоха титлата - Кралицата на Кан.

ОТ ФЕСТИВАЛА В КАН: Бенисио дел Торо ексклузивно пред NOVA за новия си филм

ЕКСКЛУЗИВНО: Летисия Каста - френската богиня на модата и киното (ВИДЕО)

Обявиха кой филм печели "Златната палма" на кинофестивала в Кан (СНИМКИ)

ЕКСКЛУЗИВНО ПО NOVA: Мария Бакалова от червения килим в Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.