Сатирична анимационна комедия започва да се излъчва в САЩ

Сатирична анимационна комедия за кралското семейство започва да се излъчва в САЩ. Сериалът „Принцът”, създаден от Гари Джанети, представя кралицата като обединяваща и властна, а принц Чарлз като мамино синче, което отчаяно желае да стане крал.

Принц Хари ще разкаже живота си в два тома (ВИДЕО)

Сюжетът се съсредоточава върху най-големия син на принц Уилям – принц Джордж, който е разглезен и тираничен, но с изискан вкус и пиперливо чувство за хумор. Гласът на принца е поверен на Орландо Блум, който е приятел на принц Хари и живее в близост до семейството му.

Кралска подкрепа за Англия на мача срещу Германия (ВИДЕО+СНИМКИ)

В трейлъра на сериала, който беше разпространен ден преди старта му – 29 юли, принцът получава картичка от чичо си Хари, който се е преместил със съпругата си в Лос Анджелис. В следващите моменти зрителят вижда двойката и чува коментара на херцога на Съсекс: „Това вероятно е най-малкият дворец, в който съм живял”.

 

 

Двеминутното видео вече донесе на продукцията множество критики. Повечето са в защита на младите кралски особи, тъй като според мнозина те не са си избирали да бъдат публични личности.

Хари и Меган кръстили дъщеря си Лилибет в чест на принц Филип

Сериалът ще бъде с 12 серии. Излизането му първоначално беше планирано за края на пролетта на 2021 г., но HBO Max обяви на 9 май 2021 г., че ще бъде забавено заради смъртта на принц Филип през април.