В колекцията са включени къси коктейлни рокли до бедрото

Продължава седмицата на модата в Ню Йорк, по време на която своята нова колекция представи Каролина Ерера. С тази линия дизайнерката отпразнува 40 години от създаването на модната си къща. 

Модната линия на Каролина Ерера беше представена в Манхатън, където преди 40 години дизайнерката за първи път стартира своята кариера.  

Креативният директор на линията Уес Гордън е запазил стила от миналото, но е внесъл и от характерната за него закачливост в тоалетите – черно белите раирани класически рокли са сред най-запомнящите се в колецията. Дълги сатенени рокли с тънки презрамки, рокли и поли от тюл, обемни ръкави от тафта разцъфваха на сцената по време на дефилето.  

СЕДМИЦА НА МОДАТА: Кристиан Сириано представи колекцията си в Ню Йорк

"Много се вълнувах за тази вечер по две причини. Едната – 40 тият юбилей на модната къща и втората - трябваше да чакам 18 месеца,  за да реализираме това ревю на живо. Имах много идеи и исках да направя тази вечер специална", заяви модният дизайнер Уес Гордън.      

СЕДМИЦА НА МОДАТА: Модното дуо Баджли Мишка представи колекцията си

В колекцията са включени къси коктейлни рокли до бедрото, интересни интерпретации на смокинги, ризи с изразителни ръкави и панталони с висока талия. Гордън използва ярки цветове за най-пищните си рокли – розово, червено и среднощно синьо.