На финала на първи сезон сезона се отваря врата за завръщането на емблематичната Саманта

Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ - „И просто ей така…“, изглежда, че ще видим още от Кари Брадшоу и нейните приятелки! Продуцентите на филма потвърждиха, че ще има втори сезон.

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези живи, смели герои, изиграни от невероятно силни актьори. Факт е, че всички сме развълнувани. И просто ей така... нашият живот със Секса се завръща“, казва изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в изявление.

В Ню Йорк започнаха снимките на продължението на „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

Други подробности на този етап не са известни, но се предполага, че следващият сезон ще даде шанс на героите, появили се за първи път в „И просто ей така…“, да се развият.

На финала на първи сезон се отваря вратата за завръщането на емблематичната Саманта, когато в последните сцени Кари се обажда на приятелката си с въпроса дали не би искала да изпият заедно по питие.

Сара Джесика Паркър повдигна завесата пред новите серии на “Сексът и градът“

Сериалът „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и се основава на едноимената книга на Кандис Бушнел. Оригиналната телевизионна поредица се излъчваше в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 г. и бе последвана от два пълнометражни филма през 2008 и 2010 г.

„И просто ей така…“ започна излъчване през декември 2021 г., а сред изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.