Разказва, че мечтаел да се срещне с трима известни - Силвестър Сталоун, сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг

"Отново започна животът, който чакаме вече 2 години. Много съм превъзбуден и щастлив. Цялата зима мина в репетиция за нашето голямо турне "40 години на сцена". Различно е само, че за пръв път съм с оркестър, който е основната част на моя съпровод". Това сподели за "Социална мрежа" певецът Веселин Маринов. 

По думите му са минали първите 4 концерта, но еуфорията не е отшумяла. "Всичко беше препълнено. Племенницата ми казва, че не е вярвала, че толкова много може да пее една зала. На 26-ти април съм в Силистра, а след това имам два концерта в Русе", разкри певецът. 

Веселин Маринов с равносметка за живота (ВИДЕО)

Според него за всичкото време на сцената е научил, че е трябвало да изстрада първите 14 години, а да получи поканата да изпее песента "Червено вино", която променя живота му. "Най-важното, което трябва да научи човек за себе си, не само в сферата на изкуствата е, да знаеш колко заслужаваш в определения момент на своето развитие, да не се надцениш", заяви Маринов. Той е горд, че е устоял и е останал верен на мечтите и идеите си.

Разказва, че мечтаел да се срещне с трима известни - Силвестър Сталоун, сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг. Успява с първите двама.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.