Българката ще играе ключова роля във филма

„Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Беше много трудно да опазя тайната”. Това написа българската звезда в Холивуд Мария Бакалова в емоционален пост в Instagram, часове след като беше обявено, че се присъединява към екипа на „Пазители на галактиката 3”. Тя ще изпълни ключова роля в новия филм от киновселената на „Марвел".

Мария Бакалова с ключова роля в "Пазители на галактиката 3"

Бакалова благодари на режисьора Джеймс Гън за това, че я е „въвел в най-невероятното семейство, за което мога да мечтая”. „Ти си необикновен творец и за мен е огромна чест да работя с теб! Твоите визия, хумор и талант са извънземни! Освен всичко останало, ти си един от най-невероятните хора, които познавам”, пише още Бакалова в посланието си към Гън.

Актрисата благодари и на екипа си, които е направил възможно сбъдването на една от най-големите й мечти.

Звездният актьорски състав на филма, които трябва да излезе по кината на 5 май 2023 г. включва още Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър. Миналата седмица беше съобщено, че към него се присъединява португалската актриса Даниела Мелхиор, която проби в световното кино с ролята си в "Отряд самоубийци". 

Мария Бакалова е „БГ модна икона 2022“

Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата "Пазители на галактиката", се пазят в тайна. Първите две продукции реализираха над 1,6 милиарда долара.  

Българската актриса направи пробива си в световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в "Борат 2". За изпълнението си Бакалова получи добри отзиви и редица награди, както и номинация за "Оскар". 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.