Борбата на Даниела Каменова за живота ѝ продължава

През юли ви разказахме за тежката съдба на Даниела Каменова, която имаше нужда от средства за лечение в чужбина. Сумата беше събрана и жената постъпи в болница в Истанбул. Лекарите там откриват бактериална инфекция с бактерия спирохета в тежък стадий. Инфекцията се е активирала вследствие на стрес и прекаран два пъти коронавирус - преди година и половина и през февруари 2022 г. След приключения курс на антибиотично лечение Даниела е изписана от турската болница с препоръка за довършване на лечението в България. Следва и лечение в Германия.

Днес борбата на Дани за живота ѝ продължава. Жената изпитва силни болки, парестезии, има мускулна слабост, започнала е да прави парези, трудно диша, не може да стои права, атрофията напредва бързо. По думите на близките ѝ лекарите в България и в чужбина са на мнение, че не може да се предложи конвенционално лечение.  

Според израелски медици е необходимо да се направят още няколко много важни изследвания. и има шанс за подобряване на състоянието ѝ. Необходими са 14 600 долара за довършване на изследванията, без лечение.

Информация за цялото лечение може да откриете ТУК

Ако искате да помогнете на Даниела Каменова, може да дарите средства  по следната сметка и чрез PayPal:

Дарителска сметка:  

BG61BPBI79424024502701 

Пощенска банка  

PayPal: dani.k.euro@gmail.com

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.