Те започнаха да се срещат през 2020 г.

Шон Уайт и Нина Добрев все още са силно влюбени. Двойката е заедно през последните няколко години, като Уайт говори за връзката им след оттеглянето си от спорта и споделя някои от бъдещите им планове.

В интервю за списание PEOPLE Уайт говори за връзката си с Добрев и подразни евентуалния им годеж. „В момента просто се наслаждаваме на времето си заедно. Без натиск“, каза той. „Но скоро ѝ казах: „Виж, след Олимпиадата най-накрая получих свободата си да правя каквото и да е. И просто да се забавляваме, да бъдем заедно и да се подкрепяме.”

Родени за фигуристи: Нина Добрев и Шон Уайт показаха добри умения на леда (ВИДЕО)

Уайт и Добрев започнаха да се срещат през 2020 г. Оттогава двамата често споделят снимки и клипове един на друг в социалните медии, подкрепяйки индивидуалните си кариери и начинания. Те наскоро споделиха снимки от посещението си на фестивала Coachella и често споделят снимки от пътуванията си, които често включват семействата им и показват, че двамата се занимават с различни снежни спортове.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.