По думите му Христо Иванов от борец срещу статуквото е станал отявлен сътрудник на ДПС

Видимо кошмарът ще продължи. ДПС пожелаха точката, с която се заменя техният член в Kомисията за конституционни промени с Пеевски, да бъде по-напред. Видимо се бърза той да се заеме с конституционната реформа. Знакът е ясен - демонстрация на израза: "Ще правим, каквото си искаме". Защо да не бъде Пеевски следващият главен прокурор? Това каза депутатът от ИТН Филип Станев в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Филип Станев към ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС: Вие сте срам за българската демокрация

По думите му Христо Иванов от "борец срещу статуквото е станал отявлен сътрудник на ДПС". "Ставаме свидетели на нещо, което дори не можем да наречем юридически популизъм. Някои желания за конституционни промени не са възможни с обикновено Народно събрание. Това, че напуснахме пленарната зала преди клетвата на новите министри е ясен знак на неодобрение, същото показа и президентът", заяви той. 

Според него с Гроздан Караджов не са водени разговори от страна на ГЕРБ. "Има хора, като Бойко Борисов, които явно страдат от огромното си желание да казват неистини в публичното пространство", посочи още Станев. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.