Плънката е от спанак, рикота, трюфел и олио от зелени орехчета

Шеф Никола демонстрира как да приготвим в домашни условия плетени равиоли с плънка от спанак, рикота, трюфел и олио от зелени орехчета.

Те се правят в четири стъпки – тесто, плънка, сос и пяна. За сместа за тестото ще са ви необходими яйце, спанак, брашно и зехтин. Плънката пък се приготвя с рикота, трюфел олио, спанак и яйца. За соса ще ви трябват олио, зелени орехи, листа от орех и сметана. В състава на пяната, освен яйцата, влизат и масло, крема сирене и трюфел олио.

Как да ги приготвите - гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.