Певицата разказва за майчинството и големите житейски промени

На 11 октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Думите в музиката". Вълнуващото събитие на сайта имаше за гости едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 гости, сред които популярни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Пред камерата на Edna.bg застана очарователната Маги Джанаварова – една обичана певица, за която музиката винаги е била начин на живот и призвание. 

От съвсем скоро Маги се радва на най-голямото щастие в живота - на своето бебе. Това обаче съвсем не може да я спре по музикалния ѝ път, даже напротив - обогатява го. 

"Все още не мога да вляза в студиото. (смее се) Иначе по никакъв друг начин не се усещам променена. Даже докато бях бременна, имах усещането, че гласът ми е много по-стабилен. По-хубаво през живота си мисля, че не съм пяла, както докато бях бременна," споделя певицата. 

Дългогодишната и успешна кариера на Маги със сигурност я е научила на много важни неща и тя с радост споделя опита си. Ето какво има да каже тя на момичетата, които искат да превърнат пеенето в своя професия: "Съветът ми е да имат индивидуалност, да не копират. Много е трудно да не копираш в началото, докато си по-млад. Всички ние се учим от някого или от няколко изпълнители. В някакъв момент да се опитат да трансформират всичко това, което са научили, през себе си, да намерят себе си във всичко, което са слушали и виждали".