Тази рецепта комбинира различни култури

Омлетът в тортила е една от най-вкусните комбинации между кухни от различни страни. Тази рецепта най-често съдържа гъби, бекон, зелен лук, яйца, моцарела, тортила, магданоз и сол.

Как да си направим хрупкави пържени картофки и бутчета с тай сос (ВИДЕО)

Всички продукти се нарязват на дребно. В тефлонов тиган загряваме малко мазнина. Запържваме гъбите, след това добавяме бекона и зеления лук. Пържим 2-3 минути. Добавяме разбитите яйца със сол и черен пипер.

Готовия омлет обръщаме, добавяме нарязания на ситно магданоз и настъргваме пармезана. Поставяме омлета върху тортилата и завиваме на руло.

Как точно се приготвя вкусното изкушение - вижте във видеото.

Редактор: Цветина Петкова