Тя добави, че БСП няма да участва във втория мандат и няма да приеме третия

"Това е един естествен и нормален край на една ненормална коалиция. Тези, които искаха да се справят с паралелната държава, се прегърнаха с мафията и предложиха да делят държавата с нея". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна по време на извънредното заседание на НС във вторник.

Борисов: Много исках да има правителство

„Всичко това бе облечено в красиви думи за евроатлантизъм, за висши цели - еврозона, Шенген, ПВУ и по-високо качество на живот. Но се провалиха тотално. Вместо Шенген, получихме мигранти, еврозоната е далечна цел, за качеството на живот да не говорим, защото не проговорихте за реформа в здравеопазването и други ключови ресори. През цялото време спорехте за власт”, смята Нинова. 

Пеевски: Мисля, че е ясно, че отиваме на избори

Тя обясни, че през цялото време не са се поддали на предложения за участие в сглобки. “Години наред нашата цел е борбата с паралелната държава, джуджетата, чекмеджетата и SS клубовете. Така ще продължим и занапред. Мислете как ще гласувате на следващите избори, кой предаде идеите ви и кой остана верен”, призова лидерът на БСП.

Тя поясни, че БСП ще подкрепят отказа на Габриел да е премиер, няма да участват във втория мандат и няма да приемат третия.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС