Той допълни, че с Петьо Петров са били в много добри отношения до 2004 г.

„Джуджетата“, меко казано, не ме долюбват, а с другия - на Мартин Божанов - Нотариуса, нямам пресечни точки. Това каза Ясен Тодоров, следовател към НСлС. Той допълни, че с Петьо Петров са били в много добри отношения до 2004 г., когато той става заместник на столичното следствие и отношението му се променя в отрицателна посока. 

Прокурор Кирилова: Свидетели казват, че Ивайла Бакалова сама е потърсила Мартин Божанов за помощ

„Нямам представа с какво се е занимавал, след като е напуснал следствието, не съм комуникирал с него. Не мога да кажа дали има кръгове в Софийска градска прокуратура и Софийска районна прокуратура, защото не съм работил там“, обясни Тодоров. Той допълни, че в Националната следствена служба няма такива кръгове.

„Заявявам, че не съм познавал Мартин Божанов. Нямам негови телефони, не съм посещавал негови кантори. Не съм посещавал клуб SS, дори бях скептичен към съществуването му, когато стана известно по медиите. Най-близката сграда, която съм посещавал около клуба, е Военно-историческият музей и Специализираният съд - по повод атентата срещу Иван Гешев“, каза още Тодоров. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Марин Колев, БТА