Собственичката подозира умишлени действия

Преди дни автомобил е бил подпален в столичния кв. "Надежда". Собствениците подозират умишлен палеж, а на кадри от охранителни камери се вижда силуетът на нападателя.

„На 9 август, около 2:30 ч. през нощта, се събудих от силен гръм. Чух мъжки глас, който каза, че гори кола. Видях, че това е моят автомобил и бързо излязох навън. Звъннаха ми полицаи и ме попитаха дали имам газова уредба. Бяха извикали 112. Но нямаше какво да се направи повече. Всичко беше в пламъци", разказа в ефира на „Здравей, България” собственичката на колата Гергана Павлова.

Запалиха колата на адвоката на семейство Баневи (ВИДЕО)

На охранителни камери в далечината се вижда силует. "Първоначално решихме, че това е жена. Но имаме съмнения, че може и да е мъж, защото момчета, които са били по това време на съседен паркинг, са видели мъж", подчерта тя. 

По думите ѝ това е умишлен палеж. "Не съм конфликтна личност. Нова съм в квартала, в тази част на "Надежда". Нямам спорове, нямам неуредени финансови взаимоотнощения. Единственият човек, с когото в момента деля нещо, е бащата на дъщеря ми. Разделени сме от две години. По своя инициатива той е завел дело за подялба на общ апартамент. В началото на годината започна да иска пари, които смяташе, че му дължа за обща кола, придобита по време на съвместното ни съжителство. Притеснявал ме е многократно на работното ми място с искане за пари", заяви тя. 

Повече по темата гледайте във видеото. 

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase