Психологът разказа моменти от личния си живот пред NOVA

Защо е решила да лекува душите на хората, защо вярата и Бог са нейното спасение, какво е научила за любовта и кои са чудесата в живота ѝ разказва психологът Ани Владимирова в откровен разговор с Деси Банова-Плевнелиева в рубриката „Тук и сега”.

Нейнски: България отсъства в големите дебати и няма висок авторитет в международната общност

"Това, което знам за себе си, е от роднините ми. Била съм спонтанно дете, умно, но много бързо съм загубвала интерес. Предполагам, че съм имала някаква форма на дислекция", разказа тя.

По думите ѝ никога не е имала самочувствието, че лекува душите на хората. "Винаги съм вярвала, че трябва да се занимаваш с нещо, което ти се отдава, за да ти е лесно да го учиш и да ти е приятно да го работиш", добави тя.

"Още от времето на промените, на 10 ноември влязохме в заешка дупка - нищо старо не работеше, нищо ново не беше измислено. Създадохме едно-две поколения на самотни и отчуждени деца. Накрая стигнахме досегашната диагноза "загуба на доверие" - ние си нямаме доверие, а това ни прави мнителни, подозрителни, в очакване на враждебност, на агресия, което ни пречи да се свързваме и ни води до девиации на личностно и социално ниво", смята Владимирова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase