"Червените" победиха Черноморец с 2:0

Отборът на ЦСКА победи с 2:0 Черноморец и постигна първа победа в пролетния полусезон от "А" група. Успехът бе дебютен за новия старши треньор Миодраг Йешич при повторното му завръщане в клуба, след като миналата седмица "червените" загубиха от Литекс с 0:2.

ЦСКА поведе в резултата в 24-та минута, вратарят на гостите Стоян Колев се намеси неубедително след далечен изстрел на Сержиньо.

 

През второто полувреме, Черноморец бе близо до изравняване, но великолепни намеси на Томаш Черни предотвратиха попадение във вратата му.

 

Въпреки разочароващата си игра, в последните минути от срещата, домакините подпечатаха победата си с нов гол на Сержиньо.

 „Играта не ми харесва, но има и такива мачове. Притесняваме, че в отбора няма живот, но добра победа срещу добър отбор. Питайте треньорите и спортно-техническия щаб защо няма живот", заяви след мача изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев. 

Въпреки незадоволителното представяне обаче, Миодраг Йешич бе доволен от успеха:

"Това 2:0 ще се отрази добре на самочувстивето на играчите. Видяхте, че след втория гол можехме да вкараме още голове. След загубата в първия мач имаше напрежение. Опитах се да го сваля и може би съм успял. Честитя победата на отбора. Да се надяваме, че футболистите ми ще започнат да играят по-добре", заяви наставникът на "червените".