Наставникът на "червените" спира комисионните на мениджърите

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе категоричен, че повече няма да се плащат комисионни на мениджъри и разкри колко струва селекцията на "червените" до този момент. 

"Искам да кажа на тези 90 на 100, които се въртят около футбола, но не разбират, че нашата селекция струва зеро. Няма и комисиони. Вече не е тайна - има таван на заплатите, максимална и минимална. Ако до този момент се раздаваха комисиони, вече не е така. В този момент комисиони не можем да даваме, макар в цял свят да се дават по 10% на мениджърите", заяви Младенов на пресконференция преди мача с Берое. 

Наставникът за пореден път изказа разочарованието си, че подготовката на "червените" е закъсняла, а отборът се изгражда в движние. 

"Правим всичко на пожар. Това е аматьорско, но нямаме друг избор. За привличането на футболисти разчитам на свои познати, които работят като спортни директори, треньори, помощник-треньори да не бъдем измамени", допълни още Младенов.

За двубоя с Берое в понеделник в Стара Загора, той отново няма да разчита на опитния защитник Валентин Илев, който няма картотека. Проблемите в защита се увеличават от контузията на Ангел Грънчов, а Апостол Попов е под сериозна въпросителна за срещата заради болки в адукторите.