Черно-белите привлякоха в състава си двама гърци от Солун

Само два дни преди пловдивското дерби между "Ботев" и "Локомотив", черно-белите представиха две нови попълнения.

 

Константинос Казнаферис и Стелиос Илиадис вече са футболисти на Локомотив Пловдив. Днес двамата подписаха двугодишни договори и бяха представени пред медиите. Казнаферис е 26 години, като за последно е игра за Арис Солун. Стелиос Илиадис е на 27 години по и в кариерата си има четиригодишен престой в солунския ПАОК , където дори е носил капитанската лента.

 

"Това, което мога да кажа на треньора, на президента и на публиката е, че ще дам всичко от себе си, за бъде Локомотив там където заслужава", заяви Стелиос Илиадис.

 

По отношение на новите попълнения старши треньорът Александър Станков заяви:

 

"Те имат какво да наваксват. Направена е специална програма за тях, но при всички положения ще присъстват на дербито, за да разберат, за да влезнат много бързо в обстановката."

 

Само два дни преди дербито с "Ботев" в събота наставникът на черно-белите заяви, че отборът му има известни проблеми, в последния момент ще бъде решено, кои футболисти няма да бъдат включени в групата за мача.

"Не крия, че това дерби носи по особен заряд. Подготвяме се много старателно и се надявам в този двубой да се представим добре. Да зарадваме нашите фенове и да се поздравим с една победа. Искам да кажа на всички хора, които също очакват дербито. Нека да зарадваме хората, нека да го превърнем в един празник на града. То по принцип си е празник, но да бъдат хората доволни от качеството и начина на игра и на двата отбора и на нашия отбор."