Старши треньорът на "Левски" коментира и съдията на двубоя с Черно море

"Кевин Бру ще замести Владимир Гаджев и се надявам той да се представи дори по-добре от него", коментира наставникът на "Левски" Антони Здравков преди двубоя с Черно море утре.


"Сините" гостуват във Варна утре от 13:00 ч. в мач от 19-тия кръг на "А" група, като Здравков призна, че ще остави приятелството си с Георги Иванов настрана за 90 минути. 


"След последния мач с Литекс имахме трима – четирима души с проблеми, но това са нормални неща за футболистите и не им попречиха да се готвят нормално. Всички, които заминават за Варна, са абсолютно готови за срещата. Отборът на Черно море винаги се е отличавал с повече характер и хъс в двубоите, но никога те не са разчитали само на това. Те си имат и своите футболни достойнства и в последните години демонстрират, че има много футбол в техните състезатели. За мен силните им страни са играчите в защитния вал и в средата на терена. В момента те изпитват затруднения в нападение, но не мисля, че утре ще разчитат само на битка", коментира Здравков.


"Мачът няма да е само блъскане на топката и единоборства. Двата отбора ще се постараят да играят футбол. Атмосферните условия ще са абсолютно еднакви и за двата отбора, така че никой не бива да търси оправдания с тях. Както аз познавам Георги Иванов, така и той ме познава мен. Дълго време работихме заедно, но във Варна няма да има единоборство между мен и Георги Иванов, а сблъсък между Левски и Черно море. Двамата ще оставим приятелството настрани за 90 минути и на терена ще бъдем съперници, което е съвсем нормално", допълни той.


"Ристосков е съдия, който може да изкара и финал в ШЛ, стига да е максимално концентриран", отговори на финален въпрос специалистът.