Играчът на "Левски" получи приз за 18-ия кръг на "А" група

Защитникът на "Левски" Орлин Старокин обяви, че сбалото представяне на отбора е довело до загубата от Черно море в последния кръг на първенството: 
 
"Аз казвам, че това е недопустимо - "Левски" да играе по един начин с Литекс на Герена и да отиде да играе по коренно различен начин във Варна. В "Левски" има доста качествени футболисти и ако бяха дали максимума от себе си, нямаше да е такъв развоят на мача. Както моят колега Даниел Димов се изрази, че "Левски" започва да заприличва на провинциален тим, има доза истина в неговите приказки. Според мен не разбрахме, че без да се одраскаме и без да влезем в здраво в единоборствата, няма как да спечелим, специално там на този стадион във Варна".
 
Защитникът бе категоричен, че проблемите на Левски не се дължат на различия между футболистите:
 
"Напрежение в съблекалнята на "Левски" никога не е имало и няма и да има. Има напрежение, което е така за един или за два дена, което ни доста тежко след такава загуба като от "Берое" и от "Черно море". Все пак сме мъже и ние ако не излезем от тази ситуация, ако ще и оня отгоре да дойде тук, никой не може да ни помогне".
 
Днес играчът на "Левски" получи приза за футболист на 18-ия кръг, след като отбеляза два гола при победата на сините над "Литекс" с 4:1.След като благодари за получения приз и на своите съотборници, Старокин сподели и своето виждане за това как трябва да променени негативните резултати. 
 
"За мен трябва преди всичко да имаш сърце и душа. Трябва да се раздаваш във всеки един мач. Не знам топката не е убила никой и не знам от някой шпагат да ти е направил и да е умрял някой футболист. Трябва просто малко по-мъжки да се приемат нещата и да се раздаваш за клуба, за който играеш, ако наистина клуба е голям".
 
Старокин има договор с "Левски" до 30 юни следващата година, като до момента футболистът не е водил разговори за удължаването му.