"Отборът беше на ден от закриване", обяви още изпълнителният директор на ЦСКА

"Отборът беше на ден от закриване. Поехме клуба със задължение над 35 млн., но положихме къртовски труд и в момента задълженията по баланс са между 15-16 млн.", заяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, цитиран от БГНЕС.

 

"В края на седмицата това ще бъде официално. За да свалим този дълг, почти наполовина, сме предприели не малко ходове. Естествено, че ЦСКА се нуждае от пари. Само ще кажа, че към ЦСКА в момента има 45 вътрешни дела. От тях почти всички са унаследени дела, а останалата част са на служители, на които не им са изплатени заплатите за годината. От месец януари до юли", допълни Тодоров.

 

По думите му в момента се събира доказателствен материал за източванне на пари от футболния клуб. Освен това нямало кандидати, които имали желание да издържат клуб като ЦСКА.

 

„Всички, които искаха да имат нещо общо с клуба, като Гриша Ганчев или "ЦСКА Възраждане", не посмяха да вземат този клуб. Изразиха желания преди да дойдат Тодоров и Томов, които опитват да задържат този клуб все още жив", заключи изпълнителният директор на ЦСКА.