Щях да се радвам да играя с Йозил, споделя французинът

Легендата на "Арсенал" Тиери Анри изрази мнение, че вече никой отбор не изпитва страх, когато гостува на "Манчестър Юнайтед". Червените дяволи са неубедителни през сезона и вече загубиха у дома от "Уест Бромич", "Евертън" и "Нюкасъл".

 

"Когато отивахме да играем на терена на "Манчестър Юнайтед", ние бяхме наясно, че те ще бъдат много силни", сподели Анри пред "Скай спортс".

 

"Имаше отбори, които дори не минаваха центъра при гостуване на "Юнайтед". Но сега виждам, че съперниците им дори не се страхуват, а се чувстват комфортно и разиграват топката по целия терен и имат повече възможности", добави той.

 

"Манчестър Юнайтед" трябва да си върне способността да предизвиква страх у своите противници и тогава всичко ще бъде наред", добави бившият нападател на Артилеристите, които коментира и неща около настоящия състав на лондончани.

 

"С кого ми се искаше да играя в "Арсенал" преди години? С Месут Йозил, той ми напомня на Робер Пирес. Сякаш винаги има време, а всички знаем, че не е точно така. Изглежда така, все едно Йозил играе в двора си, без никой да го наблюдава. Знае обаче, че ако си на добра позиция той ще те намери".

 

„Арсенал" може и да не завърши първи в групата си, но все пак се класира напред в Шампионската лига, което бе целта. Сега обаче съм притеснен как ще играят срещу "Манчестър Сити", защото нямат много време за възстановяване“.