Сега мислим само за предстоящите мачове, каза мениджърът на Фулъм Рене Мьоленсейн

Бъдещето на Димитър Бербатов ще стане ясно през януари, обяви мениджърът на Фулъм Рене Мьоленстейн.

В деня на неговото назначаване агентът на нападателя обяви, че той иска да напусне, но след това българинът изигра два много силни мача и специалистът е доволен от него.

„Не съм казвал, че пускам Бербатов да си ходи. Казах, че няма до стоя на пътя на някой, който иска да си тръгне. С Димитър имах добър разговор, когато поех нещата и с представянето си срещу Тотнъм и Вила той бе много високо ниво, което може само да ме радва“ коментира Мьоленстейн.

„С него ще се концентрираме върху предстоящите ни мачове, които са много важни и искаме да играем добре в тях. Мисля, че всеки ще се съгласи, че ако продължи да играе по същия начин Бербатов ще бъде от много голямо значение за нас. Що се отнася до бъдещето му ще го обсъдим, когато дойде трансферният период“ добави той.

„За мен да бъда мениджър е голямо предизвикателство. Познавам Берба от много време, работил съм с него, но в крайна сметка във футбола всеки има право на мнение. Най-важно е това, което се случва на терена и до този момент аз мога да бъда повече от доволен от неговото представяне“ каза още Мьоленстейн.

В събота Фулъм гостува на Евертън в пореден мач от първенството и въпреки че лондончани никога не са печелили в двубой от лигата на „Гудисън Парк“, техният бос е оптимист.

„Най-доброто лекарство в тази игра са победите. Когато играеш добре трупаш увереност и самочувствие, така че ние сме в добро настроение. Надяваме се, че ще надградим над последната победа и ще последват още добри резултати“.

Дарън Бент е възстановен от контузията си, така че ще бъде на линия, но предвид формата на Бербатов почти сигурно ще започне на пейката.