Оскарите се отличиха с най-малко модни гафове в сравнение с всички церемонии от последните месеци

В най-важната нощ в Холивуд, всеки дава максимума от себе си, за да бъде перфектен. Много важна част от това е облеклото. Това се оказа церемонията с най-малко модни гафове в сравнение с всички церемонии от последните месеци. Но това не означава, че нямаше лоши решения в тоалетите.

 

Гледайки Глен Клоуз просто се чудим, дали се е погледнала в огледалото преди да излезе. Черната и роклята с койка на русалка по скоро ѝ придаваше образа на Круела де Вил. Джаред Лето определено бе объркал събитията . Неговия костюм бе идеален - за нечия сватба. гледайки го в този ансамбъл определено можем да го помислим, за член на групата „Sha Na Na”.

 

Джули Делпи би могла трябваше да избере нещо по подходящо от драперията, която бе опънала по тялото си .

 

А какво да кажем за Фарел? Къси панталонки? Приятелю, та това са Оскарите. Може би единствената причина, която оправдава появата му в този вид е факта, че е искал да ни покаже добре обезкосмените си крака, обилно намазани с боди лосион.

 

Лайза Минели определено може да вземе приза за най-ужасно облекло. Това което виждаме е по скоро пижама отколкото какъвто и да е вариант на тоалет за Оскарите. Все пак няма как да пропуснем и прекрасните рокли. Стил и класа лъха от Анджелина Джоли, Оливия Уайлд, Лупита Нионго, Кристен Бел и Ейми Адамс.