Фирми от 70 страни участват в тазгодишното издание на Фестивала на красотата в Пловдив

Комедийният ас Руслан Мъйнов ще се изяви като достоен дуетен партньор на световноизвестния тенор Калуди Калудов навръх първа пролет в Пловдив. Двамата ще възпеят слънцето и любовта в емблематичната канцонета "О, соле мио” за откриването на Италианския фестивал на красотата и прическата. 23-то издание на престижния форум ще се проведе от 21 до 23 март на Международен панаир – Пловдив. 

 

Фирми от 70 страни участват в тазгодишното издание на Фестивала на красотата. Това са представители на чуждестранни компании. Оригинални, трайни и лесно изпълними фризури за бала ще бъдат демонстрирани в тематичните презентации. 

 

За постигане на мечтаната визия за бала ще съдействат и именити стилисти от Италия. Те ще възпламенят с гребените и ножиците си артистична революция, рушейки модни канони и демонстрирайки нова и приложима естетика във фризьорството.

 

Разнообразието от демонстрации на нови техники, тенденци и идеи за по-широката аудитория е подчинено на запознаването й с начините за поддържане на здрава и красива коса. Видяното на сцената ще бъде разяснявано в детайли и по щандовете на самите участващи фирми.

 

Абитуриентите могат да заимстват идеи за фризурата и макиажа си и директно от най-добрите млади творци у нас, които ще участват в националните конкурси за прическа и грим. В неизменните за Италианския фестивал на красотата съревнования ще се включат възпитаници на специализираните училища в страната, предвидена е и категория за професионалисти.