Oставката на досегашния треньор на "сините" Тони Здравков е била приета

Елин Топузаков и Викторио Павлов ще бъде тандемът, който ще ръководи Левски след оставката на Антони Здравков. Това обяви собственикът на контролния пакет акции в Левски Тодор Батков в ефира на Дарик радио и Спортно шоу Гонг.

 

Това означава, че оставката на досегашния треньор на „сините“ Тони Здравков е била приета. Той напусна поста си след отпадането на Левски за Купата на България от Ботев Пд, както и след двете последователни загуби от ЦСКА за първенството. 

 

„Не съм много добре, но не се предавам. Преди малко ми дойде малко вдъхновение и четох тефтерчето на Левски. На Васил Иванов Кунчев Левски. Това ми дава вдъхновение. Всяка дума от там е актуална днес. Може би 150 години, след като е писано. След фиаското в Пловдив единственият, който ми се обади е Елин Топузаков и ми каза, че той е това, което е, заради Левски. Много хора ми се обадиха още. Лицензът е формалност, която е решена“, сподели Батков.

 

„Засега с Гонзо няма решение. Поканата е отправена, той има действащ договор с Черно море. Вратата за него е винаги отворена. На него му имам безрезервно доверие, както на Топузаков. Това са хора, проливали кръв за Левски. Топузаков е наясно, че той учи в момента. Ние чакаме спортен директор, в момента, когато е готов да дойде. Дай Боже и 200, и 300 мача да изиграе, като Арсен Венгер в Арсенал. Дойде време разделно и всички, които обичат Левски, трябва да помагат“, заяви още президентът на Левски.