По една от пистите ни скоро може да се спусне и холивудският секссимвол Брад Пит

 

Холивудски величия идват на почивка в България. Съвсем скоро това може да стане реалност. Министерството на туризма подготвя мащабна реклама на страната ни посредством посещения на редица световноизвестни личности. По една от пистите ни скоро може да се спусне и холивудският секссимвол Брад Пит радост на българските му фенове.

 

Целта на Министерството на туризма е да превърне страната ни в разпознаваема туристическа дестинация с помощта на добре познати имена от шоубизнеса. Проектът носи амбициозното име „Селебрити тур”.

 

„Основната цел на тази програма е ние, заедно с известни личности, да посетим всички културно-исторически маршрути, които държавата целево ще рекламира”, каза министърът на туризма Николина Ангелкова.

 

Идеята е проста - светът обича да говори за любимите си звезди, а когато звездите са при нас, той ще говори и за България. Първият подобен тур стартира още през пролетта, концепцията е разработена с участието на бившата ски легенда Марк Жирардели.

 

"Проблемът със знаменитостите е, че те са свикнали на 5-звездни условия в туристическите курорти. Най-важното нещо е да им осигурим същите стандарти в България. Наистина да се покаже най-доброто от страната”, каза Жирардели.

 

Като бивш ски състезател и настоящ представител на туристическия бранш Петър Попангелов приветства проекта.

 

"Идеята не е лоша, въпросът е на договорки и споразумения. Скоро не вярвам да стане, тъй като се знае, че те са много ангажирани”, каза Попангелов.

 

Министър Ангелкова не пожела да открехне завесата за това кои звезди вече са получили покана да ни посетят. Тя обеща, че изненадата ще е изключително приятна, тъй като става дума за популярни личности, които всеки един от нас разпознава. Остава ни само да гадаем кои ще са те.

 

Всички са категорични в едно - щом холивудският елит кацне на родна територия, ще му покажем прословутото си българско гостоприемство