Мачът на 3-и април можете да проследите в Gong.bg

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев има две основни въпросителни преди двубоя с "Черно море", който е утре от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Мачът на 3-и април можете да проследите в Gong.bg, с картина в Gong Play, както и по телевизия Diema Sport и в ефира на Дарик радио.

 

Съставът в общи линии е ясен, а като цяло не се очакват особени рокади, защото треньорът на "Левски" иска да обиграва тим за предстоящите полуфинали с "Лудогорец" за Купата на България.

 

Изглежда сигурно, че Лукаш Гикиевич няма да бъде рискуван срещу „морето“, за да е готов преди важните битки с шампионите от Разград.

 

При това положение двете въпросителни са свързани с избора на играчи в центъра на защитата и по двете крила. Стоев трябва да избира двама от трима в отбрана. Опциите са Белаид, Нину и Борислав Стойчев. По фланговете алтернативите също са малко. Трябва да играят двама от тримата – Луис Педро, Божидар Краев и Либан Абди. Участието на Абди е сигурно, а другите двама спорят за вакантната позиция по десния фланг на нападението.

 

Вратарският пост е запазен за сърбина Боян Йоргачевич, а Пламен Илиев отново ще е резерва. В защита са ясни двата бека – Веселин Минев и Роман Прохазка. В средата на терена се очаква да действат Бедоя, Аниете и Гаджев, а на върха на атаката нова възможност се открива пред Валери Домовчийски, тъй като Гикиевич е контузен.