Понякога намирането на перфектната сватбена одежда изглежда невъзможно

Понякога намирането на перфектната сватбена рокля изглежда невъзможно. Една 93-годишна булка също е изправена пред голяма дилема. Австралийката Силвия Мартин се омъжва през юли за дългогодишния си приятел – 88-годишния Франк Реймънд, но не може да реши коя от четирите си любими рокли да избере, пише Boredpanda.

Всичко започва, когато Силвия отива на пазар за идеалната рокля. Тя посещава магазин в компанията на шаферките си. Пробва няколко, а четири от тях се оказват нейни фаворити. И тук се появява проблемът – не може да избере, коя от тях да носи в сватбения ден.

Затова от магазина решават да й помогнат и публикуват на страницата си във Facebook снимки на 93-годишната булка, облечена в четирите рокли. Потребителите са помолени да дадат мнението си коя от тях предпочитат. Така историята на Силвия добива популярност.

А каква е историята на двамата влюбени? Франк и Силвия се познават от повече от 20 години. Оказва се, че Франк много пъти е молил избраницата си да се омъжи за него. Тя обаче отказвала с мотива, че да приеме ново име е неуважение към паметта на починалия й съпруг. Решението си променила, след като научила, че може да запази фамилното си име и най-накрая казала заветното „да”.

Според вас коя рокля да избере Силвия?

Автор: Десислава Димова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.