Той участваше в екшъна при нахлуването на Волен Сидеров в НАТФИЗ през 2015 г.

Назначаването на депутата от „Атака” Илиан Тодоров за областен управител на София-област разбуни духовете в обществото. Причината – той беше един от членовете на партията, участвали в екшъна при нахлуването на Волен Сидеров в НАТФИЗ през 2015 г.

По темата

Моето назначение за областен управител притесни някои хора. Ударих ги през ръцете и вече няма да се грабят държавни имоти. Подписах заповед, с която се спира продажбата на имоти, собственост на Софийска област”, обясни Тодоров в ексклузивно интервю за NOVA.

Той се закани да съди „някои медии”, които преминали границите в опити да му създадат нелицеприятен имидж.

На въпрос дали отново би влязъл отново в НАТФИЗ, той отвърна: "Да, отново бих влязъл във фоайе на учебно заведение. По думите му "това нито е престъпление, нито нищо".

Тодоров коментира и твърденията, че „Атака” е проруски настроена.

„Атака” е пробългарски настроена. Българският национален интерес преминава и през Русия, и през всяка друга държава, от която можем да имаме полза”, категоричен бе областният управител.

В интервюто, излъчено в ефира на „Здравей, България”, Тодоров говори и за отношението си към хомосексуалистите.

Всеки има право да бъде какъвто иска. Нямам нищо против това. Имам против, когато върховете в Европейския съюз ни налагат бракове между мъж и мъж, например”, поясни областният управител.

Той отрече обвиненията срещу него, че преди години е нарекъл премиера Бойко Борисов „мафиот”. Но потвърди, че е казвал, че министър-председателят е играл тенис с хора от подземния свят.

Цялото интервю с Илиан Тодоров гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.