Ралф Сундберг е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда

Шведският турист, който изрита в главата българска камериерка в хотел в „Слънчев бряг”, остава в ареста. Това реши Бургаският окръжен съд на заседание в четвъртък.

ЕКСКЛУЗИВНО: Камериерката, ударена в "Слънчев бряг": Изрита ме като футболна топка (ВИДЕО)

Ралф Сундберг е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Ако бъде осъден, наказанието, което го грози, е до три години затвор.

В четвъртък шведът поиска да бъде пуснат под гаранция, като посочи, че той и брат му ще останат в България за делото. Разполагали с 30 000 лева, за да се издържат. Съдиите обаче не се съгласиха. Причината - делото по същество започва до дни.

Преди седмица Сундберг разказа пред NOVA какво си спомня от нощта на бруталното посегателство срещу българката.

САМО ПО NOVA: Шведът, ритнал камериерка: Бях дрогиран, ограбен и бесен (ВИДЕО)

Аз вече бях леко пиян и замаян, не знам къде се е случило, защото всичките ми спомени просто се изпариха. Спомням си, че бях озовал в хотела  и търсех своите братя, но не можех да ги намеря. Мозъкът ми просто не работеше. Така че си помислих, че те може би са отвлечени и аз започнах да обикалям из хотела и след това просто се събудих рано сутринта. Бях заспал на шезлонгите. В портфейла ми нямаше никакви пари. Влязох вътре в хотела  и видях брат ми, който си лежеше в леглото и след това заспах отново. Полицията дойде сутринта, докато закусвах. Казаха, че съм направил нещо лошо и че трябва да ме разпитат в полицейското управление”, разказа Ралф Сундберг. И призна, че съжалява за постъпката си.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.