На Юлия Василева ще й бъде наложена административна глоба

Майката, оставила детето си в Западния парк, излиза от ареста. Съдът я пусна на свобода срещу подписка. На 18-годишната Юлия Василева ще бъде наложена административна глоба за това, че е  изложила на риск живота на детето си.

Започна делото срещу майката, изоставила детето си в Западен парк (ВИДЕО+СНИМКИ)

Според адвоката й, тя е била принудена за изостави момиченцето, тъй като нямала нито подслон, нито достатъчно пари, за да се грижи за дъщеря си. 

Юлия има и по-голямо дете. Гледа го баба му, която е подала и документи за настойник. 

Изоставеното момиченце засега е в социален дом. 

Откриха изоставено дете в парк в София (СНИМКА)

"Била е принудена от обстоятелствата да остави детето си, за което съжалява. Била е без средства и не е могла да осигури дори минималните условия за живот. Правила е няколко опита да предаде детето си в социален дом, но й е било отказано. Надявала се е някой да намери бебето и да го предаде в дом. Не е искала да навреди на детето си", заяви адвокатът на майката Кирил Александров пред съда. 

Решават съдбата на майката, изоставила бебето си в Западния парк

Припомняме, че Юлия Василева бе привлечена като обвиняема за това, че на 11-и август изостави детето си, което е на 1 година и половина, без надзор и достатъчна грижа в столичния "Западен парк". Според обвинението по този начин майката „е създала опасност за неговото физическо развитие, доколкото детето е изоставено само, на земята, безпомощно с оглед възрастта му, без храна и вода”.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.