Тя бяга винаги с цел и изковава победите си с много мисъл и постоянство

Ивет Лалова бяга вече 21 години. Прави го винаги с цел и изковава победите си с много мисъл и постоянство. През годините доказва непрекъснато, че за нея забранени територии няма. Сега е насочила погледа си към Европейското първенство в Берлин догодина.

Ивет Лалова: Европейското е голямата ми цел през 2018 г.

„Вярвам, че всеки атлет има своя път и своята съдба. Аз се чувствам добре, здрава съм. Преди една-две години имах най-силните сезони в моята кариера и това е смисълът да продължавам. Бягането на 200 м е дисциплината на опита и която е кошмар за повечето спринтьори, защото тренировките за нея са доста по-трудни”, разказа Ивет Лалова.

Ивет Лалова: Ще използвам 9-ото място като мотивация занапред (ВИДЕО)

„Аз намерих късно тази дисциплина и смятам, че това е трябвало да се случи по-рано, защото можех да постигна по-големи успехи. Макар и късно, все пак съм щастлива, че намерих своята дисциплина”, допълва тя.

Ивет Лалова изпрати Юсеин Болт с прегръдка (ВИДЕО+СНИМКА)

За снимката си с Юсеин Болт спринтьорката разказа, че е уцелила много неподходящ момент за нея, защото той е трябвало да се концентрира преди важното бягане и не му е било до снимки. Болт дори е отказал на няколко атлети да се снимат с него, но Лалова е имала късмета да го изпрати с прегръдка. 

"Чувствам се привилегирована и щастлива, че бягах в ерата на такъв голям атлет като него", допълни тя.

Какво още разказа Ивет Лалова пред Лора Крумова - гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.