Репортерът на "На кафе" Ася показа местата, на които героите преживяват най-емоционалните си моменти

Репортерът на „На кафе” Ася Енева се разходи в Лондон из декорите на любимия на милиони зрители по света сериал „Приятели”. Тя влезе в апартамента на Рейчъл и Моника и на Чандлър и Джоуи, за да покаже местата, на които героите от сериала преживяват най-емоционалните си моменти. Ася показа и „Сентрал Перк кафе” – любимото място на компанията и работното място на Рейчъл за известно време.

Героините от сериали, които промениха жените по света (СНИМКИ)

Всичко това стана възможно на организирания „Friends Fest” в британската столица. Идеята за него се заражда през 2015 г., когато телевизионният канал, който излъчва сериала в страната, решава да организира събития, с които да го промотира сред феновете.

12 детайла от „Приятели”, които не сте забелязали

Изненадващо за организаторите билетите се разпродават светкавично и така решават да увеличат мащаба на фестивала. От 2016-а той се провежда в рамките на три месеца в различни градове на Англия и завършва в Лондон.

На 53: Кортни Кокс или просто Моника от „Приятели” (ГАЛЕРИЯ)

За да се докоснат до декорите и да се снимат като любимите си герои, в Англия пристигат заклети фенове на сериала от цял свят. Всяка година задължително има и гост-звезда за откриването на фестивала. Тази година това е била бившата жена на Рос с приятелката си, заради която двамата с Рос се разделят. На фестивала могат да се видят и изложени оригинални артикули от „Приятели”.

Направиха мюзикъл, пародия на сериала "Приятели"

В Англия сериалът се излъчва вече повече от 20 години и продължава да има огромен успех. През първия му сезон всеки един от актьорите е получавал по 22 500 долара на епизод. През 1997 г. те договарят сумата от 100 000 долара на епизод, а през последните сезони хонорарът на всеки един от актьорите достига сумата от 1 милион долара на епизод.

Още интересни факти за „Приятели” разберете във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.