Предполага се, че то е на издирваната след петорното убийство Кети Кюхова

Тяло на простреляна жена е открито близо до Нови Искър тази нощ. Предполага се, че то е на издирваната след петорното убийство - 44-годишна Кети Николова Кюхова, предаде БНР, като се позовава на двама независими източника.  

До момента от МВР отричат жената да е намерена.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО, КЪДЕТО Е ОТКРИТА КОЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО ВИЖТЕ ТУК

По-рано стана ясно, че е открит и изоставен джип, най-вероятно на семейството.

Още снощи в Нови Искър се появиха слухове, че Кети Николова е намерена застреляна в гора, близо до града. Столичната полиция е мобилизирана в разследването на ужасяващото престъпление.

Намериха джипа на жената, издирвана след трагедията в Нови Искър (ВИДЕО+СНИМКИ)

В къща в града вчера бяха открити телата на цяло семейство. Все още не е намерен пистолетът, с който е застреляно семейството, съобщава още БНР.

Откриха 5 трупа в къща в Нови Искър (ВИДЕО)

Огледът на полицията е приключил около 4.00 часа сутринта. По-късно е започнал втори оглед, който трябва да се проведе в светлата част на деня. Все още не са ясни и мотивите за извършеното престъпление. Полицията продължава да издирва, за момента, неизвестен извършител.

Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър

Сигналът за петорното убийство е подаден вчера след 16:00 ч. от брата на застреляния мъж. Той е твърдял, че от 1-ви януари издирва семейството, което е било в къщата, за да празнува Нова година, и след като не е успял да установи връзка с хората по телефона, е извикал полиция. Пристигналите на място полицаи и екипи на Спешна помощ открили общо 5 трупа, застреляни с малокалибрен пистолет, обясни снощи главният прокурор Сотир Цацаров. Иззети са видеозаписи от камери на околни къщи и офиси. Продължава разследването и разпитите по случая.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.