Той направи

Арестуваният за блудство с първокласнички мъж остава зад решетките за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража. Той признал за извършените блудствени действия, но представил случилото се по различен начин. 

В петък 33-годишният Валентин Асенов беше арестуван, след като заключи две деца в тоалетната на столичното 17-о училище. Според обясненията по случая, мъжът им показвал нецензурни клипове и направил опит за блудство.

Мъж нападна деца в училище в София (ВИДЕО)

Непознатият не е заплашвал двете деца, разказа пред камерата на NOVA бащата на момичето. Затворил ги в училищната тоалетна и попитал 7-годишните момичета „Можете ли да пазите тайна?”.

Ако моето дете не беше споделило, това щеше да се повтори”, каза в ефира на NOVA бащата Кирил Трилев.

Още на следващия ден Асенов се върнал в училището – спокоен и сякаш нищо не се е случило. Не знаел, че тайната му е разкрита.

Родители на протест, след като мъж нападна деца в училище?

Поканихме родителите на среща, за да подготвим жалба. Едно от децата разпозна човека и успяхме да го задържим временно”, каза директорът на училището Антоан Тонев.

Кирил Трилев обаче смята, че в охраната има пропуски. Затова директорът обеща повече никой от доставчиците на храна да няма достъп до учебното заведение.

А родителите не знаят как децата им ще влязат в училището в понеделник.

Ясно е едно – 33-годишният Валентин Асенов няма да излезе от ареста. Поне в следващите 72 часа…

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.