Сватбеното тържество се състоя вчера

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета, каза „да” на своя любим Георги Коруджиев на бляскава сватба, наречена от майка й „магична", предаде „24 часа”. Сватбеното тържество се проведе вчера в резиденция "Бояна" в София. То стана факт цели три години, след като се роди първата рожба на младото семейство – малката Илиана.

Илияна Раева и Бербатов с обща благотворителна инициатива

Снимка: Facebook

Любопитно е, че навечерието на 36-ата годишнина от сватбата на самите Илияна Раева и Наско Сираков дъщеря им Виолета каза “да” на Георги Коруджиев. На 11 декември 1983 г. Илияна и Наско сключват брак в София. На 10 срещу 11 декември 2018 г. Георги прави романтично предложение на дъщеря им Виолета по време на ваканция в Барселона. Макар да са заедно отдавна и вече да имат своето най-голямо общо бижу - дъщеричката си Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута.

Илиана Раева: Благодаря за подкрепата на NOVA за художествената ни гимнастика

Снимка: Facebook

А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. А на 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи. 

След красивото празненство в навечерието на 1 септември 2019 година за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над "Бояна" - нежно сватбено съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

Раева: Предстои ни тежка битка, момичетата са готови

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.