За близката си среща с гущера Преслава разказа с клипче в личния си профил в Instagram

Фолк дивата Преслава бе подгонена от варан по време на почивката си в Тайланд.

Гласовитата брюнетка определи ситуацията като шок за нея, при който дори е захвърлила чантата и мобилния си телефон и побягнала.

Клои Кардашиян към Преслава: Много си красива (СНИМКА)

За близката си среща с гущера Преслава разказа с клипче в личния си профил в Instagram. Тя сподели видеото, на което се вижда как влечугото се отдалечава, а под него певицата написа:

“Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. И добре, че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му.P.S Страх лозе пази!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ШОК 😱🤭😲 Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. 👏😝 Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! 🤭 Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. 😂 И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. 🤣😂🤣 Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. 😂😂 P.S Страх лозе пази! 🤭✌️😂 #preslava #shock #attention #danger #varan #varanus #thailand #kohsamui #island #banyantree #😱 #🤭

A post shared by Preslava (@preslava_official) on