Сред тях са Ивайло Захариев, Иво Йончев и Райя Андреева

Любими български актьори заснеха уеб сериал за социалната изолация. Две от главните роли във "В изолация" се изпълняват от  Ивайло Захариев и Иво Йончев. Първият епизод от него ще бъде излъчен в събота.

„Снимането по такъв начин е ново за нас и нямаме търпение да видим какви са коментарите. В началото на карантината се обадих на колегите, с които играем кризисен център и им предложих да направим нещо, защото театър скоро няма да играем. И се роди идеята да покажем какво правят някакви хора по време на карантина“, обясни Ивайло Захариев в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините“.

Вдъхновение на четири лапи: Пеещ домашен любимец е хит в мрежата (ВИДЕО)

Иво Йончев пък играе ролята на учен, който е работил в БАН и в момента продължава своята работа вкъщи.

В лентата участие взема и Райя Андреева, която играе ролята на Венера. „Тя е човек на духовното. Дава любов на всички“, обясни младата актриса.

Режисьор на сериала е Ники Станоев. 

Още по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!