„Животът ми не е нищо без музика и любов“, споделя певецът

Година след като спечели сърцата на българите, с участието си в „Като две капки вода“, Стефан Илчев в откровен разговор не за момчето, което може да влезе в образа на всеки популярен певец, а за певеца, който с песните си оглавява класации.

„Животът ми не е нищо без музика и любов“, казва той. Отговорът на въпроса - къде е любовта в живота му, Стефан Илчев дава пред Мариян Станков - Мон Дьо във „Вкусът на историите“. 

„Обикнах времето на самотата,

излишното - оставих зад вратата.

Изпълних себе си единствено с любов,

и появи се ти - да даваш смисъл нов.

Надежда, вяра, щастие да споделим,

и заедно в една посока смело да летим”.

Емоционалният стих певецът Стефан Илчев създава по време на социалната изолация. Разкрива, че обича да пише. Твърди обаче, че много малко от произведенията му стават достояние на публиката.

„Събирам си ги и дай боже някой ден да направя стихосбирка. Това е нещо ново, което малко хора знаят”, добавя Илчев.

„Вкусът на историите“: Свежен Младенов – за вярата, която променя живота

Осъзнава, че докато е в изолация, не може без музика и без да пее. „Тази енергия, която давам, докато пея, аз я получавам обратно от всички, които са пред мен и слушат”.

Пред Мон Дьо Стефан Илчев сподели, че все още е в очакване на любовта, затова се обърна към нея с думите: „Заповядай, очаквам те в моя живот!”.

Според музиканта хората все повече се страхуват да изразяват това, което чувстват. „Може би грешката е в мен, че позволявам изцяло на професионалните неща да ме радват много и да ме задоволяват чисто емоционално. Въпреки това има една липса – любовта на един специален човек”, каза Стефан.

„Моята песен е любовта, това искам да съм аз. Искам да съм любов за някого – не само за приятелите и най-близките хора. Без всичко мога, без любов и музика – не мога”, завърши откровено Стефан Илчев.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си