Половинката му качи снимки, на които е с насинено око

Турската прокуратура поиска до 13 години затвор за известния актьор пребил жестоко приятелката си, съобщи "Дейли сабах", цитиран от БТА.

Турски актьор преби жестоко приятелката си

Озан Гювен може да бъде изпратен зад решетките за срок между три години и девет месеца и 13 години и половина, ако съдът се съобрази с исканията на истанбулския прокурор.

Актьорът си навлече остри критики в социалните медии в Турция, след като половинката му Дениз Булутсуз качи снимки, на които е с насинено око. Гювен я обвини, че го е нападнала и също сподели снимки на наранявания по тялото си, които, както твърди, му били причинени от нея.
Свадата се разразила на 13 юни.

Прокурорът обвини актьора в нанасяне на обида, ограничаване на свободата чрез сплашване или принуда и умишлено нараняване. Това не е първият път, когато Гювен се замесва в подобен скандал. През 2011 г. актьорът се превърна в медийна звезда след разправия с репортер пред турски нощен клуб.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.